Viktminskningspreparat

Senast uppdaterad:

”Gå ner i vikt”, Hur många av oss inte hört de orden eka inom oss?!

Vi har provat olika dieter, piller, pulver… Ja, det finns en uppsjö med tips och preparat som lockar oss att vilja göra något åt våra extra kilon. Många av de olika viktminskningspreparat som säljs fungerar inte och det finns inga vetenskapliga bevis på att de fungerar. När vi provar dessa och inte ett enda kilo försvinner tror vi att det är oss det är fel på och vi tappar motivationen. Vi faller tillbaka.

Här hittar ni bra utbud av viktminskningspreparat hos Shopping4Net!

Här kommer ni direkt till hela Gymgrossistens utbud inom viktminskning!

 

viktminskningspreparat
När det gäller att gå ner i vikt är det viktigt med en bra balans av rätt kost, motion som passar dig och vetenskapligt bevisade metoder och preparat. Hur gör vi då för att nå dit?
Öka dina kunskaper om bra näringslära för att förstå vad din kropp behöver för att må bra. Kolhydrater, protein och fett – alla behövs och är nödvändiga för att vi ska må bra.

När vi lärt oss hur vi äter rätt och tar kunskapen med oss när vi handlar våra matvaror och för in det i matlagningen har vi kommit en bra bit på väg för en bestående viktminskning och en hälsosammare livsstil.

Få in motion i vardagen. Det kan räcka att börja med korta promenader. Börja med små förändringar. Ta en omväg på väg hem från tåget eller bussen. Gå till och från jobbet. När du sen börjar känna dig bekväm med den förändringen blir det enklare att utöka dina motionsvanor. Du kanske känner dig nyfiken på att börja träna på gym eller låta promenaderna bli löprundor. Var envis och hitta sätt som motiverar dig och som du tycker är roliga. Många gånger kan det också vara lättare att komma igång när man är flera, då kan du försöka hitta en träningsgrupp att gå med i. I en träningsgrupp kan du få stöttning samtidigt som du stöttar andra. Ni hjälper varandra och det blir lättare att hitta motivationen och därmed också enklare att hålla dig disciplinerad.

Som en hjälp på vägen med att gå ner i vikt finns det beprövade och vetenskapligt bevisade metoder och preparat anpassade för dessa.

5:2 metoden är en av dem och de flesta har nog hört talas om den och går ut på att fasta två dagar i veckan och äta din vanliga mat de andra fem. Tänk på att ju bättre och hälsosammare mat du väljer att äta desto bättre resultat kommer du uppnå. Vilka två dagar du ska fasta under väljer du själv och de behöver inte ligga direkt anslutna till varandra. Du vet vilka dagar som passar dig bäst under veckan. För att underlätta för dig finns det färdiga anpassade fastepaket framtagna för 5:2 metoden.

Det finns också andra viktminskningspaket som fungerar bra tillsammans med hälsosam mat, motion och din egen vilja. Har du en stressig vardag, beställ färdiga matkassar inriktad på hälsosam mat. Då har du allt hemma för att laga nyttiga och näringsrika maträtter. Kom ihåg att hitta din egen balans, den kost som passar dig bäst och den motionsform som får dig mest motiverad och som du kan hitta glädjen i. Lycka till!

 

Kommentarer