Bästa Vibrationsplattan 2021 | Gåneriviktsnabbt

Bästa vibrationsplattan 2021

vibrationsplatta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

Vibrationsträning passar alla - Muskelstyrkan öka snabbare vid träning med platta och du ökar fettförbränningen.

Vibrationsträning har blivit allt kändare under senare år, men det är faktiskt inte ett helt nytt påhitt med vibrationsplatta. Denna träning går ut på att du står på en vibrerande platta i olika kroppsställningar, för att helt enkelt träna effektivare.

Det handlar alltså inte bara om att stå på en vibrerande platta och låta den göra jobbet, utan om att stå i olika positioner och på så sätt aktivera olika muskelgrupper – du tränar ståendes på den vibrerande plattan, helt enkelt.

Att träna med en vibrationsplatta är en träningsform som passar alla, och att köpa hem en vibrationsplatta behöver inte vara överdrivet dyrt. Men innan man gör det finns det mycket man behöver känna till, och så behöver man förstås bestämma sig för vilken modell man ska köpa.

Därför kommer vi här att gå igenom allting du behöver veta om vibrationsträning, och därefter presentera de bästa vibrationsplattorna i olika prisklasser.

Butiker som har ett bra utbud av vibrationsplattor är TrendRehab, Sporttema, och Sportgymbutiken (länkarna leder er direkt till butikernas utbud av vibrationsplattor).

Vibrationsträning på 10 minuter ger effektiv träning, då denna träning motsvarar en till två timmars vanlig styrketräning!

Använd vår unika rabattkod: gånerivikt för 20% rabatt hos TrendRehab

Bästa vibrationsplattan 2021 Standard: FitnessPlate 3D

Detta är den bästa vibrationsplattan 2021 enligt oss och flera andra köpare. Med tanke på pris och kvalitet, får vi ut det vi vill ha av denna modell.  Mer information längre ner på sidan.

Bästa budgetvalet 2021: Julisa 3D

Detta är den bästa vibrationsplattan 2021 enligt oss och flera andra köpare inom segmentet budget. 

Bästa professionella vibrationsplattan 2021: PowerPlate

PowerPlate är den bästa professionella vibrationsplattan 2021 enligt oss och flera andra köpare.

Bästa bubblare: Vibrationsplatta 4D

vibrationsplatta 4d

Vibrationsplatta 4D: Sportstech VP400

Innehållsförteckning

Fördelar med vibrationsträning

Det finns egentligen många anledningar att välja vibrationsträning, och alla gör det av olika anledningar. Muskelstyrkan ökar snabbare än vid vanlig styrketräning – hela 20-30 procent snabbare, faktiskt. Smärta i muskler och leder minskar och du får förbättrad ledstabilitet.

Andra fördelar är till exempel att blodcirkulationen ökar, ämnesomsättningen ökar, det ger betydligt mindre belastning på leder och fästen samt ligament och det förbättrar balansen.

fördelar

För vem passar vibrationsträning?

Vibrationsträning passar faktiskt nästan alla. Det passar för den som är otränad, för äldre och som rehabilitering efter en skada eller olycka. Det passar även elitidrottsmän och de som är mer vältränade – och alla däremellan.

Denna träningsform har faktiskt även används på alla tänkbara sätt – inom elitidrott och inom rehabilitering, till exempel. Inom rehabilitering kan vibrationsplattan användas vid olika fysiska skador som knäskada och ont i ryggen. Studier har också visat att plattan också användbar vid Parkinsons sjukdom, stroke, multipel skleros (MS) och ryggmärgsskada.

Vibrationsträningen kan anpassas efter olika nivåer och förutsättningar, och fungerar därför för de allra flesta.

Hur använder man en vibrationsplatta?

Det är inte alls avancerat att träna med vibrationer. Det handlar helt enkelt om att stå på vibrationsplattan, och gärna i olika positioner för att träna olika muskelgrupper. Vibrationerna gör träningen effektivare än annan träning, och därför behöver träningen i övrigt inte vara särskilt avancerad.

Man bör dock inte utsätta kroppen för vibrationer för länge, och därför bör träningspassen vara väldigt korta. Dock brukar man säga att tio minuter på vibrationsplattan motsvarar ett träningspass på en timme, så det räcker faktiskt med kortare träningspass.

Ett pass brukar vanligtvis vara mellan 15 och 20 minuter långt, och under den tiden hinner man träna hela kroppen. Om man däremot bara vill träna en specifik del av kroppen så räcker det med ett ännu kortare träningspass.

Det rekommenderas att du använder vibrationsplattor i upp till 15 till 30 minuter åt gången och vid 3 till 4 tillfällen varje vecka.

Skillnaden mellan vibrationsplatta och vibrationsmaskin

Precis som namnet avslöjar så består en vibrationsplatta endast av en platta, ofta med handtag nedtill som kan dras upp för att träna med – eller hålla i sig. En vibrationsmaskin är istället en hel maskin – lite större, lite robustare och med fasta handtag att hålla i.

Båda dessa har samma syfte – de vibrerar och du använder dem för att utöva vibrationsträning. Det finns förstås för- och nackdelar med båda varianterna, men en vibrationsplatta är betydligt billigare än en vibrationsmaskin. De är också smidigare, och lättare att ta med om man åker bort.

vibrationsmaskin
insportline vibro vibrationsmaskin

Avancerad träningspartner under 15 000 – Hos Sportgymbutiken hittar ni flera vibrationsmaskiner. Insportline VibroGym Alex ovan är en mycket avancerad vibrationsmaskin.

Max användarvikt: 120 kg

REA 7% hos CDON på Vibro Alex!

Vibrationsplatta MY7, Power Plate

Best of the best – För den riktigt kräsne som vill ha en mycket avancerad och dyrare modell så finns
Vibrationsmaskin MY7 och PRO 7, Power Plate. 250 skräddarsydda program, över 1000 övningar på video, och över en miljon olika kombinationer. Denna finns på gym och används av elitidrottare exempelvis fotbollsproffs som AIK och tennisproffs.

Max användarvikt på MY7: 136 kg

Max användarvikt på PRO 7: 227 kg 

Bli av med celluliter med vibrationsträning

Vibrationsträningen har som sagt många olika fördelar – och en fördel är att den får celluliter att minska.

Det här ser många som en väldigt stor fördel med just vibrationsträning, och det tar faktiskt inte överdrivet lång tid – celluliterna börjar minska hyfsat fort.

För att minska celluliterna ännu mer, eller ännu snabbare, så kan vibrationsträningen med fördel kombineras med andra metoder. Här gäller det förstås att hitta en metod som passar en själv, men många krämer kan vara effektiva och lika så massageborstar som förbättrar blodcirkulationen.

celluliter vibrationsträning

Att testa vibrationsträning

Det finns flera gym och andra ställen som erbjuder vibrationsträning, så om du bara vill träna någon gång ibland eller vill testa på så kan detta vara ett bra alternativ.

Är det något du vill göra ofta så lönar det sig oftast att köpa hem en vibrationsplatta, då du får en mycket bra vibrationsplatta för runt 5000 kronor.

Om du inte har testat vibrationsträning innan så kan det dock vara en bra idé att faktiskt prova på först, på ett gym till exempel. Att testa någon enstaka gång brukar inte kosta mycket, och det är definitivt värt det eftersom du slipper köpa något som du kanske inte alls gillar och kommer att använda.

Så börja gärna med att besöka ett gym och prova ett pass, därefter kan du avgöra om du vill fortsätta med vibrationsträning och om du i så fall vill ha en vibrationsplatta hemma eller om du ska fortsätta besöka gymmet.

I dessa tider rekommenderar vi framförallt att köpa hem en vibrationsplatta!

Vad kostar en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta av bra kvalitet går köpa för så lite som ca 2000 kronor. Vill du ha mer funktioner och bättre kvalitet kan det vara värt att satsa på en vibrationsplatta som kostar mellan 5000 – 10 000. Det går även hitta vibrationsplattor som kostar upp mot 20 000 kronor. Vibrationsmaskinerna är ofta dyrare och anpassade för gym, de kan kosta upp mot 200 000 kronor.  

Vibrationsplattor – bäst i test

Nu när du vet vad vibrationsträning är, hur det fungerar och vilka fördelarna är så har det blivit dags att presentera några riktigt bra vibrationsplattor – De bästa vibrationsplattorna för hemmabruk.

Här kommer du att få korta recensioner av olika vibrationsplattor i olika prisklasser – det finns både billigare som men samtidigt bra och inte tar mycket plats, men även lite dyrare och riktigt lyxiga vibrationsplattor för dig som vill ha det allra bästa och mest avancerade.

Väger du över 120 kg så behöver du kolla på de mer avancerade vibrationsmaskinerna ovan.

#1 FitnessPlate Future 3D

Den här högkvalitativa vibrationsplattan har många fördelar. Med denna platta får du tre alternativ att välja mellan: 3D vibrationer, oscillation och en kombination av dessa två. Här finns också tre förinställda intervallprogram att välja mellan, alla dessa är på 15 minuter.

Handkontrollen till vibrationsplattan är utformad som en armbandsklocka, så att du alltid har den nära och enkelt kan justera och anpassa vibrationerna eller svängningarna efter dina behov och önskemål.

Det här är en riktigt bra vibrationsplatta som gör din träning riktigt effektiv, och dessutom enkel. 15 minuter åt gången räcker. Plattan har en storlek på 75 x 45 x 14 centimeter, och den kan kännas en aning stor och otymplig jämfört med många andra vibrationsplattor. Å andra sidan har den också en hög effekt, och en hög kvalitet, så för den som kan ha överseende med storleken kan den vara ett bra val.

Här finns hela 20 olika hastighetsnivåer, vibrationsplattan väger 18 kg och har en maxvikt på 120 kg. En högre maxvikt hade förstås gett flera möjlighet att välja denna vibrationsplatta, men det här är förstås inte ett problem för alla.

fördelar

Fördelar:

 • Hög kvalitet
 • Mycket effektiv
 • 3D vibrationer, oscillation eller kombination av båda
 • Tre olika, förinställda intervallprogram
 • Yogamatta och motståndsband ingår
 • Smart handkontroll utformad som armbandsklocka
 • 20 olika hastighetsnivåer
nackdelar

Nackdelar:

 • Ganska stor och otymplig
 • Relativt hög vikt (18 kg)
 • En aning låg maxvikt (120 kg)
 • Möjligen något högt pris

Nedsatt pris – REA just nu!

Vibrationsplatta 4D

Fitnessplate 4D är också på väg in på denna bäst i test listan och har fått makalöst bra recensioner. Med denna plattan får du den effektivaste och mest utmanande träningen, även med sidorörelse. Plattan passar perfekt till dig som väger upp mot hela 150 kg, vilket många av de andra plattorna inte klarar av.

Speciellt bra för lymfsystemet, förbränningsträning och rehabilitering. 60 olika hastigheter och 10 program. 

Nedsatt pris – REA just nu!

PT Board 2.0

PT board 2.0 kommer med sidorörelser oscillering som hjälper dig bygga muskulatur och förbättrar ditt balanssinne!

Denna vibrationsplatta och dess amplitudrörelser ger en dynamisk träning som passar perfekt om man vill bygga muskulatur kring knät, höftlederna och benmuskulaturen. Tillsammans med pendelrörelsen skapar den även en 3D-rörelse som utmanar och tränar balanssinnet.

Med denna effektiva vibrationsplatta kan du bygga muskulatur och samtidigt träna upp balanssinnet. En stor fördel är att den passar lika bra för nybörjare som för den vana tränaren, och här finns även ett justerbart balanshandtag som gör det tryggt och säkert att komma i gång med träningen.

Den här vibrationsplattan kan användas på många olika sätt, och hjälpa dig att uppnå precis det du vill. Till exempel att öka fettförbränningen, effektivisera träningen, stimulera blodcirkulationen, avlägsna toxiner snabbare, förbättra hållningen, skräddarsy träningen, förbättra balans och koordination och mycket annat.

Maxvikten är hög, närmare bestämt 120 kg, och här finns även en praktisk display som visar allt från programval och hastighet till tid och kaloriförbrukning. Det finns 20 olika motståndsnivåer, och storleken på vibrationsplattan är 46,5 x 14 x 79 cm.

pt board 2.0
fördelar

Fördelar:

 • Hög kvalitet
 • Många användningsområden
 • Effektiv
 • Passar för både nybörjare och vana tränare
 • Justerbart balanshandtag
 • Hög maxvikt (120 kg)
 • Praktisk display
nackdelar

Nackdelar:

 • Möjligen en aning högt pris
 • Väger 23 kg

FitnessPlate Future 3D

Den här högkvalitativa vibrationsplattan har många fördelar. Med denna platta får du tre alternativ att välja mellan: 3D vibrationer, oscillation och en kombination av dessa två. Här finns också tre förinställda intervallprogram att välja mellan, alla dessa är på 15 minuter.

Handkontrollen till vibrationsplattan är utformad som en armbandsklocka, så att du alltid har den nära och enkelt kan justera och anpassa vibrationerna eller svängningarna efter dina behov och önskemål.

Det här är en riktigt bra vibrationsplatta som gör din träning riktigt effektiv, och dessutom enkel. 15 minuter åt gången räcker. Plattan har en storlek på 75 x 45 x 14 centimeter, och den kan kännas en aning stor och otymplig jämfört med många andra vibrationsplattor. Å andra sidan har den också en hög effekt, och en hög kvalitet, så för den som kan ha överseende med storleken kan den vara ett bra val.

Här finns hela 20 olika hastighetsnivåer, vibrationsplattan väger 18 kg och har en maxvikt på 120 kg. En högre maxvikt hade förstås gett flera möjlighet att välja denna vibrationsplatta, men det här är förstås inte ett problem för alla.

fördelar

Fördelar:

 • Hög kvalitet
 • Mycket effektiv
 • 3D vibrationer, oscillation eller kombination av båda
 • Tre olika, förinställda intervallprogram
 • Yogamatta och motståndsband ingår
 • Smart handkontroll utformad som armbandsklocka
 • 20 olika hastighetsnivåer
nackdelar

Nackdelar:

 • Ganska stor och otymplig
 • Relativt hög vikt (18 kg)
 • En aning låg maxvikt (120 kg)
 • Möjligen något högt pris

Nedsatt pris – REA just nu!

Vibrationsplatta 4D

Fitnessplate 4D är också på väg in på denna bäst i test listan och har fått makalöst bra recensioner. Med denna plattan får du den effektivaste och mest utmanande träningen, även med sidorörelse. Plattan passar perfekt till dig som väger upp mot hela 150 kg, vilket många av de andra plattorna inte klarar av.

Speciellt bra för lymfsystemet, förbränningsträning och rehabilitering. 60 olika hastigheter och 10 program. 

Nedsatt pris – REA just nu!

Power Plate

Denna kommer från originalet Power Plate och är den portabla varianten av deras vibrationsplatta.

Power plate används av elitidrottare för att snabbt återhämta sig efter hård träning. Denna vibrationsplatta har även köpts in av företag och inom äldrevården för att råda bot på för mycket stillasittande. 3 minuters träning på power plate motsvarar nämligen 20 minuters promenad.

Power plate har den senaste teknologin inom vibrationsträning för hela kroppen. Den ger en fast frekvens på 35 Hz tredimensionell vibration, 30 eller 60 sekunders intervall, två olika amplitudinställningar. Självklart kommer denna vibrationsplatta med fjärrkontroll och en tygväska för att lätt kunna lägga undan eller ha med sig på resan. Power plate är dyrare än andra vibrationsplattor, men den bästa portabla vibrationsplattan som proffsen använder. 

Vart finns power plate för att testa av?

Klicka här för att se Power Plate platser i Sverige!

fördelar

Fördelar:

 • Erkänd och beprövad vibrationsplatta som används av elitidrottare, på gym, lyxiga hotell och spa, exempelvis Hagabadet i Göteborg
 • Hög kvalitet
 • 3D
 • Passar vid olika sjukdomstillstånd som benskörhet, cirkulationsrubbningar, smärta, led- och muskelbesvär, MS, slätare och fastare hud
 • Praktisk fjärrkontroll och display
 • Mycket bra dämpande träningsmatta
nackdelar

Nackdelar:

 • Dyr, runt 20 000 kronor
 • Väger en del (18 kg)

Vibrationsplatta Julisa 3D

Det här är en avancerad och högkvalitativ vibrationsplatta för dig som vill ha det allra bästa. Den här kan du ställa in precis som du vill – välj mellan 60 olika hastigheter, tre förinställda träningsprogram och sju olika manuella träningsprogram.

Här finns även en smart LED-display med träningsdata, en praktisk fjärrkontroll och hela tre motorer. Den här vibrationsplattan kan användas för både träning och massage, och det finns även handtag som kan användas för träning av till exempel axlar och armar.

Den här vibrationsplattan kostar lite mer, men känns ändå prisvärd tack vare att den är så pass avancerad och effektiv. Dessutom håller den en hög kvalitet, känns stabil och tålig men samtidigt hyfsat smidig. Den är lätt att förvara, och relativt enkel att ta med även om den väger en del. Denna är perfekt för dig som vill ha en avancerad och riktigt bra vibrationsplatta, för riktigt effektiv träning.

fördelar

Fördelar:

 • LED-display med träningsdata
 • Kan användas för träning eller massage
 • Tre motorer
 • Hela 60 olika hastigheter
 • Tre olika förinställda träningsprogram
 • Sju manuella träningsprogram
 • Praktisk fjärrkontroll
 • Handtag för träning av till exempel axlar och armar
 • Hög maxvikt (120 kg)
 • Stabil och tålig
 • Hög kvalitet
nackdelar

Nackdelar:

 • Lite dyrare, men ändå under 4000
 • Väger en del (18 kg)

Vibrationsplatta Devyn

Det här är en lite mer avancerad vibrationsplatta som erbjuder flexibilitet och ett anpassat träningsprogram. Här finns det oändliga möjligheter – 50 hastighetslägen, fyra träningsprogram varav tre är förprogrammerade och ett manuellt och avtagbara träningsband som kan användas för att träna till exempel axlar och armar.

Den här vibrationsplattan kan enkelt användas för allt från träning och rehabilitering till massage och återhämtning. Den är liten och smidig och väger inte mycket, vilket gör den enkel att både förvara och ta med när du reser bort.

Här finns dessutom en LED-display och en smart fjärrkontroll, så att du enkelt kan justera och ställa in den efter dina behov. En perfekt vibrationsplatta för dig som vill anpassa träningen, och kunna variera den efter behov och önskemål.

fördelar

Fördelar:

 • Liten och smidig
 • Många olika funktioner och hastigheter
 • Tre förprogrammerade träningsprogram
 • Ett manuellt träningsprogram
 • Träningsband som ger större variation
 • Praktisk fjärrkontroll
 • Liten, smidig och lätt vikt (9,5 kg)
 • Manual på svenska
nackdelar

Nackdelar:

 • Lite lägre maxvikt

Charles Vibrationsplatta 3D

Charles vibrationsplatta 3D är också en mer avancerad vibrationsplatta eller snarare vibrationsmaskin till priset av en vibrationsplatta. Vi behöver gå upp i pris ganska så rejält för att hitta 3D funktionen som annars är vigda mer åt de mycket dyrare vibrationsmaskinerna.

Med lätt böjda knän på vibrationsplattan i 5 minuter märker du snabbt effekten. Vibrationerna får musklerna att reflexmässigt dra ihop sig och jobba.

Denna maskinen ger dig träning för hela kroppen och du formar snabbt och effektivt din figur, samt hjälper dig smidigt med viktminskning.

fördelar

Fördelar:

 • Speciell massageplatta som ökar blodcirkulationen, slappnar av och masserar dina fötter, händer, rygg mm.
 • Många olika funktioner och hastigheter
 • 3 förprogrammerade träningsprogram
 • 3 typer av vibrationer: Vertikala, tredimensionella samt kombination av båda.
nackdelar

Nackdelar:

 • Maxvikt 120 kg
 • Vikt på vibrationsmaskinen 36 kg
 • Engelsk användarmanual

Vibrationsboll – Massage ball

Ingen vibrationsplatta men dock en vibrationsboll som ger mycket bra massage och tryckpunktsbehandling vid stela muskler finner ni här i Hyperice massage ball. Produkten finns att köpa hos Svenskt Kosttillskott till mycket bra pris.

Hyperice Hypersphere finns i två olika storlekar, 13 cm i diameter och Hyperice Hypersphere Mini som är 8 cm i diameter – designad för användning on-the-go.

När bör du inte använda vibrationsplattor?

 • Med pacemaker
 • Kardiovaskulär sjukdom
 • Gravid
 • Har genomgått höft eller knäoperation
 • Diabetes
 • Akut Artäremboli/trombos
 • Nyligen genomfört kirurgiskt ingrepp
 • Epilepsi
 • Migrän
 • Akut bråck (däremot fungerar vibrationsträning vid icke akut diskbråck)
 • Cancer eller tumör närvarande

Kan vibrationsplattor ge vibrationsskador?

Överdriven vibration på kroppen är välkänd för att orsaka långvariga skador på kroppen, inklusive muskuloskeletala systemet, kardiovaskulära systemet och nervsystemet. Skador som ofta uppstår i industrin, eller i fordon och vid användning av verktyg och maskiner som inte är avsedda för träning. De har en skadlig Hz som tillverkare av vibrationsplattor undviker. 

Frågan kan därför ställas om vibrationsplattor är farliga att använda?

De flesta vibrationsplattor är säkra att använda när de följer tillverkarens riktlinjer, dock finns det billigare vibrationsplattor därute som inte reglerar vibrationerna i enlighet med säkra gränser.

Lymfsystemet och förbättra immunförsvaret

Lymfsystemet har ingen central pump som hjärtat har. Lymfvätskan förflyttas med hjälp av muskelkontraktion och manuell manipulation. Därför är det bra att hoppa på en studsmatta, hoppa hopprep eller då speciellt att köra vibrationsträning.

När vi åldras blir vi mindre aktiva, och den normala stimuleringen som lymfkörtlarna behöver för att pumpa lymfvätska runt kroppen, filtrera den, föryngra den och attackera biologiska inkräktare är inte lika effektiv. Det är en av anledningarna till att äldre människor är mer mottagliga för sjukdom.

Hela kroppsvibrationsträning och terapi stimulerar lymfsystemet och du får ett bättre försvar mot sjukdomar.

Dränera lymfsystemet

Helkroppsvibrationsövning får också lymfsystemet att rinna av mer effektivt och fångar in fetter och biologiska inkräktare på väg ut ur kroppen genom cirkulationssystemens filter.

Läs mer hos primorekobutiken.se om hur vibrationsträning kan förbättra immunförsvaret!

Resultat

Om du är en av dem som är skeptisk till att använda en vibrationsplatta och undrar om verkligen vibrationsplattor fungerar? Då kan vi svara JA, vibrationsplattor fungerar och ger resultat!

En vibrationsplatta eller ‘Power Plate’ är en träningsmaskin som skickar höghastighetsvibrationer genom alla muskler i kroppen. Vibrationsplattor fungerar genom att stimulera dina muskler i mycket högre takt än vanligt. Normalt drar sig musklerna samman och slappnar av en eller två gånger per sekund, men vibrationsplattans multiriktningsvibrationer överför energi till din kropp vilket stimulerar dina muskler. Denna stimulering tvingar dina muskler att dra ihop sig och slappna av mellan 30 och 50 gånger per sekund.

Designen gjordes av ryska kosmonauter på 1960-talet för att förhindra dem från att förlora sin muskelmassa i rymdens tyngdlöshet.

Endast 10 minuter träning om dagen på  vibrationsplattan kan hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål.

Hos Må Bra kan berättar Lena att hon använder power plate varannan dag, varje pass på 15–20 minuter.

Denna kombination med dans, vibrationsplattan och dagliga promenader visade sig vara den perfekta kombinationen för att gå ner hela 35 kg på ett år, utan att ändra sina kostvanor.

Forskning

2019 gjordes en grundlig studie om effekterna av helkroppsvibrationsterapi för att minska fettmassan hos den vuxna befolkningen: En systematisk genomgång och metaanalyser

Se forskningsrapport:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6944803/

De fann att hela kroppsvibrationer ledde till en betydande mängd fettförlust men orsakade inte någon signifikant förändring av kroppsfettprocenten i studier som var kortare än 6 månader.

Här finns mer forskning om vibrationsträningens effekter (på svenska):

https://centrumforidrottsforskning.se/wp-content/uploads/2014/04/Effekter-vibration.pdf

Träningsövningar

Se klippet här nedan för övningar till hela kroppen. Kommentera gärna och skriv om era bästa övningar med vibrationsplatta. 

I klippet finns flera övningar med en portabel vibrationsplatta:

Har du redan tillgång till en vibrationsplatta, men kanske inte vet exakt hur du ska använda den i just ditt fall eller uppnå de bästa resultaten?

Då kan vi rekommendera vibrationsträningsboken som är framtagen på vetenskapliga övningar som ger snabba resultat av experter inom området.

Boken fokuserar på 4 viktiga områden:

 • Styrketräning
 • Artros och värk
 • Lymfsystemet
 • Förbränning
Utmanare

Nykomlingar

Här hittar presenterar vi några nykomlingar som finns hos Amazon nya svenska shop. Fler kommer fyllas på. 

bluefinn ultratunn vibrationsplatta

Bluefin Fitness Ultra Slim Power Vibrationsplatta – budget

vibrationsplatta 4d
4d vp400
Klicka på bild för större format

Sportstech VP400 vibrationsplatta 4D

Lämna en kommentar