Detoxkur – Rensa Och återställ Din Kropp 2021 | Gåneriviktsnabbt .

Detoxkur – rensa och återställ din kropp

Detoxkur bäst i test - 14 dagar Alpha Plus
Lästid: 7 minuter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

Vill du ge din kropp en chans att återställa sig och bli fri från gifter, slaggprodukter och toxiner? I så fall kan vi rekommendera dig att göra en detoxkur. Med hjälp av en detoxkur kan du rensa ut gifter från kroppen och ge dig själv en bra start på en ny och hälsosammare livsstil. En detoxkur kan vara extra bra att genomföra efter en period då du har ätit slarvigt med mycket snabbmat och sötsaker. Det blir helt enkelt en rivstart och en nystart som din kropp behöver.

När det kommer till att rensa kroppen finns det en hel del detoxkurer att välja mellan. Välj den som du tycker passar dig och din kropp bäst.

Detox är ett sätt att avgifta kroppen och ordet kommer från det engelska ordet detoxification som du kan läsa mer om på Wikipedia.

Innehållsförteckning

Rensa kroppen med en detoxkur bäst i test

Vi har testat en del detoxkurer för att se vilken som ger bäst resultat. För oss är det viktigt att en detoxkur avlägsnar gifter från kroppen på ett skonsamt och effektivt sätt.

Att detoxa på egen hand kan dock vara svårt. Det kan nämligen vara komplicerat att hålla koll på alla ämnen man bör få i sig under en detox så att man inte blir till exempel uttorkad eller utmattad. Just därför är det bra att använda sig av en färdig detoxkur som experter har satt samman.

Ett så kallat detoxpaket är färdigt att använda och gör det är enkelt för dig som användare att komma igång. Det kommer garanterat att hjälpa dig att få bättre resultat.

Vi använder Alpha Plus Detoxkur

När vi detoxar brukar vi använda oss av Alpha Plus Detoxkur. Detta är den bästa detoxkur vi provat på!  

Denna kur gör oss verkligen starkare och piggare och vi känner oss snabbt fräschare i kroppen.

Detta detoxpaket innehåller allt vi behöver och består av fyra produkter.

I paketet finns 21 portioner av UltraClear Plus som är en näringsdryck. Här finns viktiga aminosyror, vitaminer och mineraler. Dessutom finns en 16 portioner med psylliumfröskal som sätter fart på magen när du detoxar. 15 portioner av Mighty Greens ger dig en rad välkända välgörande livsmedel såsom chlorella, vetegräs, spirulina och annat som verkar renande för kroppen och hjälper till att avlägsna gifter. Örttéet Pau D’Arco finns också med plus att du får en shaker som är riktigt bra för att kunna blanda goda shakes både under kuren och efter.

Vi detoxar under 14 dagar med hjälp av denna kur och får alltid bra resultat på såväl kropp som knopp. Om du hellre vill använda dig av juicer för att detoxa går det också bra. Även juicer är nämligen ett populärt detoxalternativ.

Detoxa med juicer och superfoods

Om du vill detoxa med juicer finns det många olika alternativ att välja på.

Att köra en detoxkur med juicer är enkelt och dessutom ofta riktigt gott!

Vi har testat en juicedetox några gånger och har fått fina resultat.

En juicedetox kan också kallas för juicefasta, ofta dricker eller äter du ingenting förutom just juicerna som ingår i programmet.

I en juicedetox ingår ofta gröna juicer med bland annat spenat, broccoli, selleri och gurka. Dessa basiska grönsaker är renande för kroppen. Du kan även dricka några söta juicer för lite omväxling.

Du kan även använda dig av superfoods för att detoxa din kropp från slaggprodukter.

Chlorella och spirulina är perfekta för detta ändamålet då de binder toxiner och för ut dem ur kroppen. Ju fler superfoods du äter desto fler positiva egenskaper kan du få under din detox. Oavsett vilken metod du väljer är det viktigt att tänka på att dricka mycket vatten för att återfukta kroppen och förhindra uttorkning.

Alpha Greens plus innehåller den perfekta sammansättningen av ovanstående ingredienser.
Denna pulvermix kan användas för gröna hälsoshots och innehåller bland annat vetegräs, spenatpulver, alfalfagräs spirulina och chlorella.
Rekommenderas för att boosta din juicedetox eller smoothie.

Du hittar Alpha Greens Plus här hos Apotek Hjärtat till bra pris!

 

Rensa kroppen på 3 dagar med Nyform fasta

Shopping4net har fastekurer i form av juicer både på 3 dagar och 5 dagar. De här detoxkurerna kan du använda dig av när du snabbt vill rensa kroppen. Nyform fasta håller mycket hög kvalitet.

Rensa kroppen på 3 dagar med Nyform fasta

 • Hälsosafter Äppeljuice
 • Hälsosafter Multijuice
 • Hälsosafter Grönsaksjuice
 • Grönsaksbuljongtärningar Teekanne
 • Fasteté
 • Glaubersalt
 • Hälsosafter Rödbetsjuice

Rensa kroppen på 5 dagar med Nyform fasta

5 dagars fastekur och detox med Nyform fasta

Rensa kroppen på 6 dagar och 10 dagar med Ledins fasta

Ledins fasta har ett annat program för att rensa kroppen på 6 dagar och 10 dagar. Ett komplett paket för 6 dagars fasta, där det även ingår hälsomål som hjälper dig dagarna före och efter fastan – sammanlagt 10 dagar.

Ledins vitaminfasta

Ledins Vitaminfasta är ett paket med mycket hög kvalitet där produkterna är särskilt utvalda för att passa vid fasta. Paketet innehåller vitamin- och mineralrika juicer utan tillsatser, buljong med väl balanserat fett- och saltinnehåll, te särskilt framtaget för fasta mm.

Dessutom ingår ett noga utarbetat fasteschema för totalt 10 dagar som hjälper dig att nå ett lyckat resultat.

Källa: Shopping4net

Detta kan en detoxkur göra för dig

När vi detoxar får vi ofta riktigt bra resultat. Att återställa kroppen och rensa ut slaggprodukter är bra för alla vuxna då och då. Speciellt efter all fet julmat eller all den goda sommarmaten man ofta får i sig.

Om du kör en detoxkur kan du bland annat:

 • Få klar skinande hy
 • Gå ner i vikt – ofta kan jeansen bli en storlek för stora vid en detox
 • Rensa kroppen – hjälp kroppen att avlägsna slaggprodukter och toxiner
 • Skaffa dig bra matvanor – att skaffa dig hälsosammare matvanor är enklare efter en detoxkur.
 • Bli piggare
 • Bli klarare i huvudet och tänka snabbare

Tänk på att du ibland kan må dåligt när kroppen börjar detoxa.

Det är vanligt att man känner sig trött och slö när alla gifter rensas ut. Detta är dock övergående och visar på hur hårt din kropp arbetar.

Detta kan du äta vid en detoxkur

När du genomför en detoxkur så är det viktigt att inte bara inta rätt produkter som hjälper dig på vägen, såsom Alpha Plus Detoxkur.

Det är också viktigt att tänka på vad det är för mat och livsmedel du stoppar i dig under kuren.

Se din detoxkur som det perfekta tillfället att omstarta kroppen och dina hälsosamma matvanor.

Beroende på vilken detoxkur du följer får du äta olika mängd mat.

Om du juicear ska du oftast endast dricka dina juicer. Vid andra detoxkurer får du dock äta mat. Ät då fräsch mat med gott näringsinnehåll.

När du äter en detoxkur är det bra att undvika alla drycker som inte är vatten eller ingår i programmet. Därmed ska du försöka undvika kaffe, alkohol och läskedrycker.

Ju mindre socker och koffein du får i dig desto bättre för kroppen.

Undvik godis och sockerMed det sagt bör du också undvika att äta socker, bakverk, godis och liknande som innehåller snabba kolhydrater.

Det kan vara svårt men vi kämpar alltid på och gör vårt bästa hela tiden.

Vi brukar också undvika att få i oss nikotin och för mycket salt.

Om du vill kan du även äta mindre av industrifetter såsom margarin samt kolhydrater.

Om du äter mindre pasta, bröd och potatis kommer det bli ännu enklare för din kropp att rensa ut alla toxiner och slaggprodukter.

Ju mindre dåligt som kommer in desto mer kan den helt enkelt rensa ut.

Detoxa med rätt livsmedel

Faktum är att genom att bara undvika dåliga livsmedel såsom alkohol, socker, salt och överdrivet mycket kolhydrater kan du på ett snällt sätt detoxa din kropp.

Att skärpa dieten är något vi ofta försöker göra för att få ta del av en rad goda fördelar. Det kan helt enkelt ses som en minidetox och är något vi enkelt kan göra hemma.

Med rätt livsmedel kan vi förbättra vårt immunförsvar, få fart på våra tarmar, bli piggare och bli mindre stel i lederna.

För att få en kraftfull detox som återställer kroppen och rensar ut toxiner är det dock bäst att följa en detoxkur.

Genom att kombinera rätt kost med en detoxkur får du allra bäst och snabbast resultat. En kur tillför nämligen alla de ämnen din kropp behöver för att kunna släppa ut de gifter som finns i den.

Du kan se mer vilken kost som rekommenderas i vårt inlägg om bantningsmat.

Detox resultat

Många kör detox från nyår som ett nyårslöfte för att leva hälsosammare och börja om. 3 dagar, 5 dagar eller 10 dagar varierar. Är du inte van så börja med 3 dagar. Här är ett intressant klipp där juicedetox använts i 3 dagar.

Tips, få översättning på svenska automatiskt på Youtube genom att klicka på kugghjulet i videoboxen!

Lämna en kommentar