Fettreducering med Cavi Lipo

fettreducering med Cavi Lipo

Senast uppdaterad:

 

Allt du behöver veta om fettreducering med Cavi Lipo

Alla har vi suttit och beundrar de trådsmala skådespelerskorna på tv. De ser ut att ha perfekta kroppar och deras hud är alldeles slät. Hur kan det komma sig att de fått allt man själv önskat sig?

Idag finns det massor av bra metoder att skulptera sin egen kropp så kallad kroppsformning, men det ska inte blandas ihop med någon tro om att det handlar om bantning. Nej, det är ett sätt att göra om kroppen till det bättre och placera eller ta bort fett där det saknas, eller finns för mycket. Det finns en ny, mycket populär metod som kallas Cavi Lipo, det är en metod som handlar om att man tar bort överflödigt fett med ultraljud. Det är viktigt att du inte är för överviktig när det är dags att göra behandlingen, eftersom Cavi Lipo är en fettreduceringsmetod för de som är lite småmullig och inte för de som är kraftigt överviktiga.

Med den nya metoden Cavi Lipo använder man ultraljudsvågor. Ultraljudet slår sönder fettcellerna vilket i sin tur gör att du blir smalare.  Metoden har blivit mycket populär av många anledningar. För det första är Cavi Lipo helt smärtfri och kräver inte några kirurgiska ingrepp. Cavi Lipo är enkel och kostar inte allt för mycket. Inga onödiga sövningar krävs och du behöver inte ligga på något uppvak och må dåligt. Den som utför behandlingen på dig kommer att se till att du får en behaglig stund och att du ligger bekvämt och mår bra i ett varmt och skönt rum med soft musik i bakgrunden. Många gånger får du själv välja musik medan du behandlas. Personal på Cavi Lipo är noga med att gå igenom behandlingen tillsammans med dig innan de påbörjar den.

 

viktminskning med Cavi Lipo

 

Såhär kan man kort förklara hur behandlingen går till. Ultraljudsmunstycket för de över det område som du önskar förminska, det vibrerar och pirrar lätt i området, men gör absolut inte ont, efter att de kört med ultraljudet över området. Sedan är det dags att ta fram en vakuumsug som de sedan för över samma område för att hjälpa till att driva ut det fett som satts i rörelse. Det bästa du kan göra efter en sådan behandling  är att du promenerar eller rör lätt på dig för att få bort det fett som nu är i omlopp i din kropp. Du kommer att känna ett välbehag och sömnen kommer att bli djupare samma natt som du behandlats. Metoden yppar sig ypperligt för personer med till exempel dubbelhaka. Vid behandling av dubbelhaka krävs det inte så mycket innan den försvinner. Det behövs olika många cellulitbehandlingar för olika personer och hur pass mycket som ska reduceras från kroppen.

 

fettreducering

Kunder som gjort cellulitbehandlingar i Göteborg har gett väldigt fin respons till dem som utfört behandlingen.  Så varför inte ta chansen att göra en modern fettsugning i Göteborg utan kirurgiska ingrepp och bli av med det där fettet som du länge gått och irriterat dig på.  Metoden är snabb, effektiv och smärtfri med ett rimligt pris, som gör att alla har råd att kosta på sig kändislyx av högsta klass.

 

Kommentarer