Cellulitbehandling 2021 Massagekoppar, Mandelolja | Gåneriviktsnabbt .

Celluliter behandlingsmetoder, Fettreducering med Cavi Lipo

fettreducering med Cavi Lipo
Lästid: 6 minuter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

 

Allt du behöver veta om fettreducering med Cavi Lipo

Alla har vi suttit och beundrar de trådsmala skådespelerskorna på tv. De ser ut att ha perfekta kroppar och deras hud är alldeles slät. Hur kan det komma sig att de fått allt man själv önskat sig?

Lite längre ner i detta inlägget har vi uppdaterad information om hur du bäst behandlar celluliter hemma).

Fler tips på cellulitbehandling hittar ni här (på engelska)

Idag finns det massor av bra metoder att skulptera sin egen kropp så kallad kroppsformning, men det ska inte blandas ihop med någon tro om att det handlar om bantning. Nej, det är ett sätt att göra om kroppen till det bättre och placera eller ta bort fett där det saknas, eller finns för mycket. Det finns en ny, mycket populär metod som kallas Cavi Lipo, det är en metod som handlar om att man tar bort överflödigt fett med ultraljud. Det är viktigt att du inte är för överviktig när det är dags att göra behandlingen, eftersom Cavi Lipo är en fettreduceringsmetod för de som är lite småmullig och inte för de som är kraftigt överviktiga.

Med den nya metoden Cavi Lipo använder man ultraljudsvågor. Ultraljudet slår sönder fettcellerna vilket i sin tur gör att du blir smalare.  Metoden har blivit mycket populär av många anledningar. För det första är Cavi Lipo helt smärtfri och kräver inte några kirurgiska ingrepp. Cavi Lipo är enkel och kostar inte allt för mycket. Inga onödiga sövningar krävs och du behöver inte ligga på något uppvak och må dåligt. Den som utför behandlingen på dig kommer att se till att du får en behaglig stund och att du ligger bekvämt och mår bra i ett varmt och skönt rum med soft musik i bakgrunden. Många gånger får du själv välja musik medan du behandlas. Personal på Cavi Lipo är noga med att gå igenom behandlingen tillsammans med dig innan de påbörjar den.

 

viktminskning med Cavi Lipo

 

Såhär kan man kort förklara hur behandlingen går till. Ultraljudsmunstycket för de över det område som du önskar förminska, det vibrerar och pirrar lätt i området, men gör absolut inte ont, efter att de kört med ultraljudet över området. Sedan är det dags att ta fram en vakuumsug som de sedan för över samma område för att hjälpa till att driva ut det fett som satts i rörelse. Det bästa du kan göra efter en sådan behandling  är att du promenerar eller rör lätt på dig för att få bort det fett som nu är i omlopp i din kropp. Du kommer att känna ett välbehag och sömnen kommer att bli djupare samma natt som du behandlats. Metoden yppar sig ypperligt för personer med till exempel dubbelhaka. Vid behandling av dubbelhaka krävs det inte så mycket innan den försvinner. Det behövs olika många cellulitbehandlingar för olika personer och hur pass mycket som ska reduceras från kroppen.

 

fettreducering

Kunder som gjort cellulitbehandlingar i Göteborg har gett väldigt fin respons till dem som utfört behandlingen.  Så varför inte ta chansen att göra en modern fettsugning i Göteborg utan kirurgiska ingrepp och bli av med det där fettet som du länge gått och irriterat dig på.  Metoden är snabb, effektiv och smärtfri med ett rimligt pris, som gör att alla har råd att kosta på sig kändislyx av högsta klass.

Cellulitbehandling hemma

Det finns metoder som exempelvis massageapparat mot celluliter, massagekoppar, olika krämer och borstar för att behandla celluliter hemma. Vi ska visa er vilka produkter som kan användas för att behandla celluliter här, även husmorsknepen. Bästa behandlingen mot celluliter är förmodligen Cavi Lipo. Hemmametoderna mot celluliter tar lite längre tid att genomföra.

Det finns flera krämer och oljor som kan ha positiva effekter mot celluliter, även om celluliterna inte försvinner helt och hållet. I dessa krämer hittar vi ofta koffein eller retinol som är en form av A-vitamin. Retinol har utdrivande egenskaper.

Massera områden med celluliter är en populär metod för att behandla celluliter. Att ge massage är dock ingen permanent lösning, men massera kan får igång blodcirkulationen i de berörda områdena där du har celluliter.

cellulitbehandling hemma med massageapparat

Det sägs även att kosten kan ha en inverkan på celluliter. Ett högt intag av frukt och grönsaker rekommenderas i kombination med mycket vatten. Försök även dra ner mängden på mättat fett, samt öka intaget av fleromättat fett. Du kan även kombinera kosten med fettförbränningstabletter.

En hälsosam kosthållning rekommenderas och kan motverka uppkomsten av celluliter. Undvika processad mat, raffinerat, vitt socker samt stora mängder salt. Självklart, men ändå värt att nämna att du bör undvika rökning och alkohol. Rökning förstör hudens elasticitet, vilket absolut inte är önskvärt om man vill undvika celluliter.

Kombinera din sunda kosthållning med styrketräning och konditionsträning regelbundet. Styrketräning stärker upp musklerna så att du effektivt kan motverka och bli av med celluliterna.

Behandla celluliter med torrborstning
Torrborsta celluliterna med hydrea london detox cellulite massage brush är djupgående massage utmärkt för celluliter och fungerar både på torr och blöt hud

 

massagekoppar mot celluliter
Vakuumkoppar eller massagekoppar är en bra metod mot celluliter. Detta är ett prisvärt alternativ. Produkten heter China Dragon Massagekoppar i Silikon.

Massageknoppning är en teknik som liknar kroppsborstning, men på en djupare nivå. När kopparna glider över kroppen drar de in huden i ett vakuum och aktiverar blodcirkulationen, vilket gör att massagekopparna bryter ner fettavlagringar som kan orsaka celluliter. Massagekopparna kommer inte ge dig blåmärken.

Använda massagekoppar för att behandla celluliter

Det är enkelt att använda massagekoppar, eller sugproppar som de även kallas. Cellulitsugkoppar är faktiskt bara gjutna silikonkoppar som appliceras direkt på huden.

Placera helt enkelt din kopp över området med celluliter, pressa försiktigt basen för att skapa ett vakuum och flytta den runt i svepande, cirkulära rörelser i några minuter per dag.

Massagekoppar gör inte underverk över en natt. Du kan däremot förvänta dig att se mjukare hud efter cirka tre veckors användning av en vakuumkopp mot celluliter.

Även fitness modeller har celluliter, så var inte för hård mot dig själv.

Massageolja och krämer mot celluliter

Det finns många olika massageoljor och krämer som motverkar celluliter. Vi ska kika lite nämare på Weleda Stretch Mark Massage Oil här.

Massageolja och krämer mot celluliter
Mandelolja som bibehåller elasticiteten i huden vilket medför mindre bristningsrisk

Kommentarer är stängda.