Gå Ner I Vikt På En Vecka | Gåneriviktsnabbt

Gå ner i vikt på en vecka

gå ner i vikt på en vecka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

Nu börjar vårkänslorna sakta smyga oss inpå, så varför inte börja dagen med att gå ner i vikt? I klippet ovan finns en utmaning. Gå ner i vikt på en vecka, bra utmaning där resultaten kan ses snabbt. Det enda som krävs är 7 minuters träning hemma eller på gymmet om dagen.

Videon har blivit viral på Youtube och Facebook där många kommenterar hur bra Lucy Wyndhamn Reads metoder fungerar för dem.

Antar du också utmaningen att gå ner snabbt i vikt på en vecka?

Innehållsförteckning

==>Tips se bantningspiller bäst i test 2021 hos Gå ner i vikt snabbt <==

Bli av med magfett snabbt – bli kvitt muffinsmagen och bli smal snabbt

Är det möjligt att få en platt mage på en vecka?

Alla drömmer väl om att få en platt mage inför beach säsongen. Vi kommer här ger er de 10 bästa tipsen hur man bäst tränar bort fett på sidan av magen och hur ölmage eller muffinsmage kan krympa så att ni får en platt mage snabbt.

Många frågar sig hur de kan bli av med överflödigt magfett snabbt. Väldigt många säger också att de provat flera saker men ingenting fungerade. Det finns hundratals dagliga upplägg för just detta, exempelvis hur du drar ner på kalorierna drastiskt, kosttillskott för fettförbränning osv.

Om du inte kan bli av med ditt magfett, även kallat bukfetma, så använder du fel metoder. Du behöver inte göra oändligt med situps, kosttillskott, svälta ihjäl dig eller göra fettsugning.

Här är de 10 bästa sätten att bli av med magfett – snabbt och naturligt

1. Sluta göra Crunches

Crunches kommer att stärka dina magmuskler, men kommer inte att bränna fett på magen som täcker dina magmuskler. Punktförbränning är en myt. Du slösar tid och ansträngning med att göra 200 crunches dagligen. Crunches kan dessutom orsaka ryggsmärta, problem med axlarna och framåtlutad huvudhållning. Omvända crunches orsakar inte dessa problem, men återigen: punktförbränning är en myt. För att bli av med magfett behöver du följa andra metoder som vi listar nedan.

2. Bli starkare

Styrketräning bygger muskelmassa , förhindrar muskelförlust och hjälper dig bli av med fett. Träna stora muskelgrupper är klart bäst för att förbränna fett. Att köpa crosstrainer kan vara en bra idé. Squats och deadlifts är två av de bästa övningarna för massbyggande, eftersom de riktar sig mot så många stora muskelgrupper. Hela din underkropp, såväl som bröst, ryggmuskler och armar får arbeta. Squats och deadlifts passar även bra att utföra i hemmet om du har lite vikter. Se klippet nedan för mer information om hur Squats och deadlifts går till:

3. Ät hälsosamt – Magmusklerna byggs i köket

Du kan träna hårt och bygga abs, men om du äter skräpmat hela dagen, kommer du inte att bli av med magfett. Sluta äta bearbetad mat . Ät hela, obearbetade livsmedel.

Proteiner: kött, fjäderfä, fisk, vassle, ägg, keso
Veggies: spenat , broccoli, sallad, kål
Frukt: Banan, apelsin, äpple, ananas, päron
Fett: Olivolja, fiskolja , äkta smör, nötter, linfrön
Kolhydrater: Brunt ris, havre, fullkornspasta
Du behöver inte äta perfekt varje dag. Äta skräpmat hjälper faktiskt fettförbränning genom att hålla dina hormoner i schack. Balans är viktigt, överdriv inte. Ät skräpmat 10% av tiden max. 4 skräpmåltider max på en vecka om du äter 6 måltider per dag. 2 skräpmåltider på en vecka max om du äter 3 måltider per dag. Du kan även tillsätta VLCD produkter.

4. Begränsa alkoholförbrukningen

För att bli av med magfett är det som du dricker lika viktigt som vad du äter. Alkohol från tid till annan är ok. Men du blir inte av med magfett om du dricker öl eller dricker alkohol ofta. Öldrickare får alltid en päronform, ölmage och manboobs, speciellt när de blir äldre om de tappar kontrollen över öldrickandet.

Alkohol anstränger också din lever som måste arbeta på högvarv för att rensa toxinerna. Detta förhindrar ditt mål för att bygga muskler. Drick alkohol max 10% av tiden. Exempelvis fredag ​​och lördag natt. Normal alkoholkonsumtion, något glas vin eller öl, men aldrig bli stupfull. Resten av tiden satsar du istället på att dricka vatten, vatten med pressad citron och grönt te exempelvis. Sköter du inte detta kan du glömma att förlora magfett.

5. Ät mindre kolhydrater

Du behöver kolhydrater för att få energi. Problemet är att de flesta äter mer kolhydrater än de behöver, speciellt snabba kolhydrater. Din kropp kommer att lagra kolhydraterna som den inte behöver vilket blir fett, ofta är det just magfett som bildas om du äter för mycket kolhydrater.

Fortsätt äta frukt och grönsaker till eller emellan varje måltid. Men skär ner på potatis, pasta, ris och bröd.

Vill du uppnå än mer mättnadseffekt så fungerar kosttillskott och fettförbränningspiller utmärkt som exempelvis burnx10 eller Diet Fiber.

dietfiber

6. Ät mer

Detta tipset låter kanske konstigt, men att äta massor av hälsosamma livsmedel kommer inte att göra dig fet. Särskilt inte om du tränar 3-4 dagar per vecka. Svälta dig själv är ett grundfel många gör när de vill gå ner i vikt. Sluta upp med detta! Hälsosam kost är viktigt av tre skäl:
  • Energi – Mat är energi. Din kropp använder mat för styrketräning, arbete, matsmältning osv. Många sämre livsmedel har brist av energi.
  • Fettminskning – Att äta rätt mat hjälper dug med fettförbränningen: protein har den högsta termiska effekten och mättar, friska fetter främjar fettförbränningen
  • Underhåller musklerna. Om du svälter dig själv, kommer din kropp att bränna av musklerna för att få energi – INTE fett. Du blir klenare och fet.
  • Att vara hungrig betyder att du inte ätit tillräckligt. Oroa dig inte för hur många kalorier. Ät proteinrik frukost och ät var tredje timme därifrån, inklusive efter träning. Ät hälsosam mat 90% av tiden för att få platt mage snabbt.

7. Ät mer protein

Protein har en högre termisk effekt än andra livsmedel: din kropp bränner mer energiförädlingsproteiner än det som behandlar kolhydrater och fett. Det är därför höghaltiga dieter fungerar bra för att förbränna magfett.

Hur mycket protein behöver du dagligen? Gör som jag gör, ät protein med varje måltid utan att oroa dig för siffrorna. Kontrollera de 10 billigaste källorna till protein och ät därefter.

Eller gör det ännu enklare genom att tillsätta det absolut bästa proteintillskottet som finns på marknaden med Core Protein Pro. Proteintillskottet har extra hög proteinhalten och taget från de bästa proteinkällorna, nämligen vassleproteinisolat och hydrolysat. Detta proteintillskott kan även användas av laktosintoleranta.

Core Protein Pro proteinpulver

8. Ät mer fett

Fett gör dig inte fet.

Dålig näring och brist på motion gör dig fet.

Att äta fett hjälper faktiskt till med fettförbränningen. Din kropp kommer inte att lagra fett lika lätt om du ger den ett konstant intag av friska fetter.

Fiskolja även kallad Omega3 är den bästa källan till bra fett för att bli av med överflödigt fett på magen. Fiskolja ökar testosteronnivåerna och ökar fettförbränningen. 6 gram omega-3 per dag är en bra start. Håll dig borta från transfettfetter som finns i produkter som margarin. Transfettfetter är dåliga för din hälsa. Ät hela obearbetade livsmedel 90% av tiden som jag rekommenderar i punkt 3 och du kommer lätt att undvika transfetter.

avokadoolja

Avokadoolja

La Tourangelle Avokadoolja är 100 % ren och naturligt pressad avokadoolja från färsk avokado. I avokadon får ni nästan 70% nyttig oljesyra, som är en enkelomättad omega-9-fettsyra.Oljan har en smaragdgrön färg med en mild och fruktig smak. Ringla över en sallad, i en dressing eller till din dagliga matlagning.

9. Sänk ditt kroppsfett

Som karl är magen den sista platsen där du blir av med fett. Om du har mansbröst och dubbelhaka, måste du sänka ditt kroppsfett för att bli av med magfett. Detta gör du genom att bli starkare exempelvis med styrketräning där du bygger och upprätthåller muskler och ökar fettförbränningen, vilket hjälper dig hålla koll på kosten.
  1. Kör StrongLifts 5×5 om du inte vet var du ska börja: det tar bara 3x45minuter per vecka (Se instruktionsvideo nedan).
  2. Ät hälsosammare.
  3. Ät frukost.
  4. Ät var 3e timme. Proteiner, grönsaker och frukter till varje måltid. Kolhydrater efter träning är bra. 2 glas vatten till varje måltid.
  5. Lägg till Cardio. 15 minuter efter styrketräning, öka sedan på cardio upp till 3 gånger per vecka i 45 minuter varje gång. Sikta på att komma under 15% kroppsfett så kommer magfettet börja försvinna. Vill du öka på fettförbränning ännu mer kan du använda dig av en viktväst både vid träning, löpning och promenader.

10. Köp en vibrationsplattan

Med Fitness Plate kan du få till intensiv träning under kort tid. Vibrationsplattor är utmärkta för att förbränna kalorierna fort och har bevisad effekt. Se vibrationsplattor bäst i test här!

fitnessplate vibrationsplatta 4d

Nedsatt pris – REA just nu!

Alla kampanjer på motion hos SportGymButiken

Lämna en kommentar