Om Gå Ner I Vikt Snabbt | Gåneriviktsnabbt

Om Gå ner i vikt snabbt

gåstavarVi som driver sajten intresserade av viktminskning, hälsa och träning.

Eftersom vi tyckte att vi ätit för mycket och även ätit fel under några månader, med alldeles för många fester och för lite träning, bestämde vi oss för att skapa denna sajt.

Hemsidan kommer bli en extra motivering hur vi lyckas gå ner i vikt snabbt och komma i form innan julen nalkas, med all den frossa som julen tillhör.

Vi är förtjusta i träning och gym, samt hälsa, men vissa tider på året slarvas det och under coronan så har gymbesöken inte blivit lika intensiva. Därför har vi köpt en del träningsredskap som vi kan träna med hemma. Exempel på sådana träningsredskap är vibrationsplattor och viktvästar. Kanske känner ni också igen er i att jobbet tar all tid, samt den lilla fritid du har över så vill du hitta på andra aktiviteter än träning?

Vill ni följa med oss på vår resa och kanske göra samma resa som oss så rekommenderar vi att besöka vår hemsida ofta, eftersom vi kommer försöka ge er läsare så många tips som vi bara kan om snabb viktminskning! Exempelvis kan det vara värt att kolla på vårt inlägg om bantningspiller och om måltidsersättning eller äta rätt med GI diet.

Har ni tips där kanske just du lyckats med att gå ner i vikt snabbt så tar vi gladeligen emot de förslagen och du får också gärna gästblogga hos oss. Kontakta oss då i formuläret nedan.

Skicka gärna tips på produkter som kan vara bluff och vad som fungerat för er.

Det finns många bluffprodukter inom viktminskning och de hänger vi gärna ut, samtidigt som vi gärna prisar de viktminskningsprodukter som verkligen fungerar.

Kontakta oss