Bäst I Test Träningsredskap Och Kost | Gåneriviktsnabbt .

Bäst i Test 2021

Det är sällan särskilt enkelt att hitta rätt produkt när man ska köpa något, och träningsprodukter är inget undantag. Även om man vet vad man söker så är det svårt att veta vilken modell man föredrar, vilka funktioner man behöver och vad man faktiskt ska utgå ifrån när man väljer. Då kan ”Bäst i test” hjälpa dig att hitta rätt produkter för dig, oavsett vilken prisklass du letar i och vilka funktioner som är viktiga.

bäst i test 2021

Crosstrainers

En crosstrainer är en effektiv träningsmaskin som kombinerar löpband, steppmaskin och konditionscykel. Det är inte svårt att förstå att detta är en perfekt konditionsträning, men crosstrainern har många fördelar.

När du tränar med crosstrainern är samtliga muskler i kroppen aktiva, vilket gör träningen effektiv. Samtidigt är träningen skonsam, och därför passar den bra även för rehabträning. En crosstrainer passar alltså de flesta – den som vill ha en riktigt effektiv träning, den som vill träna hela kroppen, den som vill förbättra konditionen, den som vill ha en bra kaloriförbränning och den som behöver rehabträning.

En annan fördel med crosstrainers är att det ofta är enklare att motivera sig till att träna med en crosstrainer, eftersom träningen blir behagligare. De mjuka rörelserna känns skonsamma och inte allt för ansträngande, samtidigt som det är lätt att få till en bra variation.

Vibrationsplattan

En vibrationsplatta är egentligen inte träningsmaskin på samma sätt som till exempel en motionscykel eller ett hemmagym. Du tränar inte med vibrationsplattan, utan på den. Syftet med vibrationsplattan är att dess vibrationer gör träningen effektivare. Principen är alltså att du står på vibrationsplattan och gör olika rörelser och övningar, och vibrationsplattans uppgift är att göra din träning effektivare.

Det finns förstås många fördelar med en vibrationsplatta, till exempel att träningen är både enkel och skonsam. Du kan variera träningen, och anpassa den efter din nivå och vilka övningar du själv föredrar.

En vibrationsplatta är enkel och smidig, lätt att använda och även enkel att ta med när du åker bort – eller förvara när den inte används. En stor fördel är alltså dess enkelhet. Det finns dock en del olika modeller och såväl storlek som funktioner kan variera en del. Många modeller är smidiga och består enbart av själva plattan, andra har stadiga handtag som du kan hålla i under träningen.

De 3 mest populära vibrationsplattorna just nu

FitnessPlate 4d - Intensiv träning och maximal fettförbränning speciellt utformad för dig med värk. Träning i kombination med rehabilitering

fitnessplate vibrationsplatta 4d

Liten och smidig vibrationsplatta. Handtag som gör att du lättare tränar armar, axlar och rygg. Vertikala, horisontella och 3D vibrationer. 60 olika hastigheter.

julisa 3d

FitnessPlate - 3D lymfpaket förbättrar blodcirkulationen och stärker lymfsystemet och immunförsvaret.

lymfpaket deluxe3d lymfsystemet

Promenadband

En populär träningsmaskin är promenadbandet, som finns i väldigt många olika varianter. Den största fördelen med ett promenadband är kanske att de flesta kan använda det – det spelar ingen roll hur vältränad du är sedan innan. Här handlar det helt enkelt om att promenera, vilket de flesta kan göra.

Självklart kan man promenera utomhus utan något promenadband, och då dessutom få luft. Men en fördel med promenadbandet är att du inte är beroende av väder, årstid, tid på dygnet och så vidare. Du kan ta dina dagliga promenader när du vill.

En annan fördel med promenadbandet är att det ofta finns många olika inställningar och program att välja mellan. Exakt vilka kan förstås variera mellan olika promenadband, men till exempel hastigheten kan ofta ställas in. Det brukar också finnas en display som visar hur långt du har gått, hur länge, kaloriförbrukning, hastighet och liknande.

 

Viktväst

Syftet med en viktväst är att öka belastningen när du tränar, och på så sätt öka intensiteten och effektiviteten. Att träna med en viktväst är ett enkelt sätt att göra träningen effektivare, utan att du behöver förändra något annat. Du kan träna vad du vill, hur du vill och hur länge du vill – viktvästen ser till att effektivisera din träning.

Den största fördelen med viktvästen är att den är enkel att använda. Du behöver bara ta på dig västen, och sedan träna som vanligt. Självklart märks det att vikten ökar och att träningen blir lite tyngre, men för den som vill ha en effektivare träning är det förmodligen bara en fördel.

 

Se alla viktvästar bäst i test 2021 här!

Adidas Viktväst av högsta kvalitet. Justerbar vikt mellan 1-4,5 kg

adidas viktvast

Abilica viktväst är mycket populär, extra populär bland kvinnor. Justerbar vikt mellan 1,25-10 kg

viktväst abilica flexi en av de bästa viktvästarna

inSPORTline viktväst är billig viktväst som inte tummar på kvalieten. Justerbara vikter från 0,5 - 10 kg i steg om 0,5 kg

insportline viktväst

Adidas viktväst