Flexible Dieting Populärt Viktminskningsprogram | Gåneriviktsnabbt

Flexible Dieting populärt viktminskningsprogram

flexible dieting

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

Säg den kvinna som inte har provat olika dieter för att hålla sig i form. Jag är inget undantag. Kilo efter kilo har under åren fastnat på kroppen och däremellan så har man provat någon diet som fungerat en liten stund för att sedan gå upp mer i vikt än man vägde innan. Jag kan nog säga att jag provat de flesta dieter som finns på marknaden och jag har inte direkt fastnat  för någon av dem. Det hela har slutat med platt fall och jag har ramlat tillbaka ganska snabbt  till det vanliga, vilket innebär att jag har ökat i vikt och självförtroende gått i botten.

Mitt stillasittande jobb och de gener som jag berikats med  har gjort att jag inte haft de bästa förutsättningarna för att behålla min vikt. Kroppen har samlat på sig kilon för att vara förberedd för sämre tider. Mitt förnuft sa åt mig att inte ta den där goda kakan till eftermiddagsfikat eller den där extra portionen av den goda maten. Så en dag upptäckte jag ”flexible dieting” och lyckan var gjord. Helt plötsligt kunde jag planera varje dag, allt blev så otroligt enkelt och lyckat när jag började räkna makros och kilona bara började ramla av mig.

 

För att lyckas så räknar man i macronutrienter eller så kallade makros. Det hela var så enkelt och så logiskt så det blev en naturlig del av mitt liv. Helt plötsligt började jag räkna makros i allt. Proteiner och kolhydrater och fett blev en del i min vardag och det var inga som helst problem att få till både vardag och helg. Den fjärde makron som man räknar är nämligen alkohol. Den delen gjorde det enklast för mig att planera då jag inte är någon stordrickare så blev det inga problem att vara med på fester och ändå äta gott.

Idag kan jag tacka flexible dieting i kombination med träningen på roddmaskinen för att jag har en trivselvikt som gör att jag kan bära snygga kläder utan att köpa några storlekar för stort för att dölja någon plufsig mage. Zumbapassen går som en dans och jag köper snygga läckra träningskläder. Idag ger min man mig blickar som han gav mig när vi nyss hade träffats och jag kan med gott samvete säga att jag känner mig snyggare och läckrare än någonsin.

Rekommenderad läsning

Läs det här inlägget om fitness, kosttillskott och diet för tjejer

Lämna en kommentar