Känner Du Igen Känslan? | Gåneriviktsnabbt

Känner du igen känslan?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

  • Dina favorit byxor går inte längre att knäppa.
  • Dina favorit klänningar/skjortor och t-shirt klämmer åt på magen.
  • Favorit underkläderna känns som korvskinn
  • Familj och vänner tar dig på magen och frågar om du är gravid/ eller säger de håll in magen du borde täcka den med en poncho etc.
  är du gravid? Ta det lugnt, vi kommer hjälpa dig! Fast vägen dit den är olika lång och den är inte lätt lite prövningar kommer du stöta på men genom prövning blir du starkare men nu börjar vår resa som har pågått i tre dagar vill ni följa den och hitta tips idéer se bilder och läsa recept ska ni fortsätta läsa NUU… Nu kommer vi till det tuffaste steget kanske det tuffaste projektet i våra liv. I alla fall i mitt liv. Att lägga om vår kost. Vi tar det ett litet steg för varje dag. Man behöver ha något att se fram emot, ett, målet vad är ditt varför? Kan det vara att kännas sig snygg i bikinin på stranden i sommar? Eller att du vill äta en hälsosammare kost och att din kropp ska må bättre i långa loppet eller vad kan det vara? Ditt bidrag måste vara genialiskt du kommer få offra men också vinna ännu mer. Du kommer spara pengar och få mer energi. Dag 3 var nog den värsta jag var sugen på det mesta. Min sambo åt en pizza. Fast jag kämpade på. Jag träffade min läkare som har haft samarbete med diverse olika dietister som gav tips om olika dieter. Hon tipsade om hur viktigt mellanmålen är när man äter mindre kolhydrater. Jag försöker äta ett mellanmål var 3.e timma. Keso/Kvarg eller 2 ägg. Börja att äta mindre portioner. Öka ditt proteinintag rejält. De jag har börjat med är att äta halva tallriken med sallad lite råris/qunoa/linser m.fl och resten proteiner. Proteiner är: Kött, fisk, korv, tonfisk, keso, ägg mfl. Fast mängden proteiner är större än kolhydraterna. Mat enligt tallriksmodellen Kolhydrater: Ris, potatis, pasta. Tills sist utesluter man kolhydraterna helt och då är det viktigt att äta regelbundet, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och mellanmål. Ett mellanmål kan bestå av keso och sallad i form av morötter. Fast vad man äter och hur mycket är viktigt. dag 1 eller 2 Dag 4: på väg mot Göteborg, jag stod emot kebab med bröd på vägen. Jag känner mig tros mitt sug på kebab, det fick bli en kebabsallad istället. Jag har bestämt mig och jag kommer inte ge mig i första taget.   Träningen är också viktigt fick in 2 pass på 2 på 3 dagar 30 min.Promenader raska för att gå mig smal osv. Jobbigaste var när sambon satt och körde satt och snaskade på Gott och blandat supersura. Mostå godis Min kropp skriker efter godis jag vill ha nu men måste motstå lite, lite till minst en vecka… Två, 3 kanske tills kroppen är rensad på socker då får man äta lite någon gång ibland. Men inte som jag gjort tidigare. I perioder, ofta då jag känt mig hungrig men jag har ju gått upp minst 7 kilo som ska bort. Som jag skrev tidigare skulle det här vara den tuffaste utmaningen i mitt liv särskilt när jag blev sjuk då blev det en del fusk och man ångrar sig direkt efteråt då man är mer sugen på sött och det är svårare att stå emot igen. Varje dag är en kamp att äta det som kroppen mår bra av. Träningen blir inte heller som tänkt när man blir sjuk men jag tog en promenad på 40 min med min vän och hennes hud trots det för att få njuta av solen.

Alla kampanjer på motion hos SportGymButiken